Προφίλ

Η εταιρεία μας

H ιστορία του ΚΤΕΛ Αμοργού ξεκινά από το 1985.

Από τότε μέχρι και σήμερα ενώνουμε οδικώς όλα τα χωριά του νησιού μας σε καθημερινή βάση. Έχοντας στην κατοχή μας σύγχρονα λεωφορεία, προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των κατοίκων της Αμοργού, αλλά και των χιλιάδων κάθε χρόνο επισκεπτών της.

Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας μας προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο ως προς την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, εκσυγχρονιζόμαστε με νέα, σύγχρονα λεωφορεία, αλλά και με νέες ιδέες με σκοπό πάντα την άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού μας.

Με τις θερμότερες ευχές μας για καλή διαμονή

Υπηρεσίες

– Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
– Εκδρομές και Τουριστικές περιηγήσεις
– Πολυτελή Λεωφορεία και Υψηλές Υπηρεσίες
– Επαγγελματίες Οδηγοί
Η Εταιρεία Λεωφορείων Αμοργού εκτός από τα προγραμματισμένα δρομολόγια που εκτελεί (δείτε αναλυτικά εδώ)σας προσφέρει επίσηςμεγάλη ποικιλία Εκδρομών.Χρησιμοποιήστε τα λεωφορεία μας για να ανακαλύψετε το νησί της Αμοργού!
Νυχτερινή Διασκέδαση; Μην ανησυχείτε! Διασκεδάστε και απολαύστε τη νυχτερινή σας βόλτα χρησιμοποιώντας τα νυχτερινά δρομολόγια. Οι οδηγοί μας θα σας μεταφέρουν υπεύθυνα και με ασφάλεια στον προορισμό σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μαζί μονοήμερες ή πολυήμερες εξορμήσεις στις μοναδικές ομορφιές της Αμοργού.

Το παρελθόν

Το παρόν